Kure Bazaar

kurebazaar-2KURE BAZAAR fremtidens sunde neglelak

Kan neglelak være sund?
Neglelak kan være sundere!

I en verden hvor vi bliver nødt til at tænke I mere miljø, bæredygtige og alternative produkter er der nu kommet et nyt produkt på markedet.

Det nye neglelakmærke KURE BAZAAR som har sat en ny standard for fremtidens neglelakker, med en drastisk reduktion i brugen af kemikalier.

I stedet stammer 85 % af ingredienserne fra naturen, og indeholder træmasse, hvede, bomuld, kartofler og majs!
Et nyt lakmærke der kombinerer det naturlige med det moderne, uden at gå på kompromis med holdbarheden. Og selvfølgelig findes I mange smukke farver.

Bag mærket står Christian David, som også har haft stor succes med det økologiske parfumemærke Honorè des Pres` (som også snart kan købes på Møn), og den brasilianske model Kartika Luyet. Som i forbindelse med sin graviditet, blev opmærksom på, at det var umuligt at få et naturligt alternativ. Som vel og mærket også var holdbart og i ordentlige farver.

I Paris er mærket, på mindre end et år, blevet et af de hotteste mærker. Og der er rift om manicuretiderne hos stormagasinet Bon Marché i øjeblikket. Her har Kure Bazaar nemlig indtaget pladsen som det mest eftertragtede mærke.

Du behøver dog ikke tage til Paris, men kan i stedet køre til Nordfeldvej 15, hvor Charlotte Wiegands “tøj med omtanke” har til huse. Her åbnede i september 2013 en butik I forbindelse med skrædderiet. Der arbejdes på at størsteparten af de brands der sælges vil være økologiske eller bæredygtige.
Her vil du kunne vælge mellem 44 forskellige farver neglelak, og som Charlotte fortæller køber folk flere forskellige farver. Farverne er så intense, og smukke I deres samspil, så det er næsten umuligt at vælge bare en enkelt farve.

Men når man nu vælger mere miljørigtig neglelak skal man selvfølgelig
også have en neglelakfjerner, der er skånsom.
Der har Charlotte fået fat i UNE, som er en 100% oliebaseret, økologisk og parfumefri neglelakfjerner.
I øjeblikket kører en kampagnepris: 2 neglelak & en fjerner for 300,-

Her kan du hente en produktfolder om KURE BAZAAR

Se alle farverne nedenfor:

KURE BAZAAR-2012.indd

Comments are closed.